Η πιο πρόσφατη δράση του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων αφορά σε ένα προϊόν το Ελ-yum που το παράγει η ΓΑΙΑ Α.Ε. (εταιρεία στο Αγρίνιο) και δημιουργήθηκε από μία ομάδα φοιτητών του Τμήματος (Μαρία Δημητρακούδα, Χριστιάνα Χαϊντάρι, Αμαρίλντο Ντρέκα, Γεώργιος Ιορδανίδης, Νικόλαος Βαγγέλη, Σοφία Ξημητρούδη, Ταρσηζία Αγγελάρη) με την αρωγή των καθηγητών τους (Άρης Γιαννακάς και Νίκος Ανδρίτσος) με σκοπό τη συμμετοχή του Τμήματος στον ετήσιο Πανελλήνιο διαγωνισμό ECOTROPHELIA που γίνεται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ). Στη συμμετοχή βοήθησε και το αντίστοιχο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Το προϊόν είναι έτοιμο σχεδόν για το διαγωνισμό που θα γίνει στις αρχές Ιουλίου στην Αθήνα και το έχουν δειγματίσει οι φοιτητές μας στους κατοίκους του Αγρινίου με ιδιαίτερη επιτυχία και με τη στήριξη του Δήμου. Το Ελ-yum θα παρουσιαστεί επίσης στο Συνέδριο “Δυτικά Επιχειρείν 2022” που θα γίνει στο Αγρίνιο το Σάββατο 18 Ιουνίου.
Ανακοινώσεις ανά Κατηγορία
- Α' έτος (565)
- Β΄έτος (512)
- Γ΄έτος (421)
- Γενικές Ανακοινώσεις (1.100)
- Δ' έτος (272)
- Διδακτορικές Σπουδες (67)
- Ε' έτος (107)
- Εκδηλώσεις Τμήματος (14)
- Κατατακτήριες Εξετάσεις (24)
- Μεταπτυχιακές Σπουδές (17)
- Προκηρύξεις Τμήματος (52)
- Τμήμα Δ.Ε.Α.Π.Τ. (366)
Τελευταίες Ανακοινώσεις σε Τίτλους
- Ανακοίνωση για το μάθημα FST_E06 “Μετασυλλεκτική Μεταχείριση Φρούτων & Λαχανικών” 24 Απριλίου 2024
- Ανακοίνωση workshop στο πλαίσιο του μαθήματος «Παραγωγή τροφής από υδάτινα οικοσυστήματα» 23 Απριλίου 2024
- Δελτίο Τύπου ημερίδας «Αγορά ποτών και τροφίμων: Ο έλεγχος, η ασφάλεια, η ποιότητα και η θέση τους στην εγχώρια αγορά» 23 Απριλίου 2024
- ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΩΝ 23 Απριλίου 2024
- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΚΥ-ΕΥΔΑΠ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΕΙ, ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2024-2025 23 Απριλίου 2024
- Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύσταση Επιτροπής Ελέγχου στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας 23 Απριλίου 2024