Εκλογές

Η Εφορευτική Επιτροπή του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων παρέλαβε από τον Κοσμήτορα της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών τις παρακάτω αιτήσεις υποψηφιοτήτων:

1) Υποψηφιότητες Προέδρου Τμήματος 1. Μπεληγιάννης Γρηγόριος, Καθηγητής, για τη θέση Προέδρου του Τμήματος (αριθμ πρωτ. 85181/08-11-2022 αίτηση υποψηφιότητας)
1) Υποψηφιότητες Αντιπροέδρου Τμήματος 1. Στυλιαράς Γεώργιος, Αναπληρωτής Καθηγητής, για τη θέση Αντιπροέδρου του Τμήματος (αριθμ πρωτ. 88331/16-11-2022 αίτηση υποψηφιότητας).

προέβη σε έλεγχο νομιμότητας σύμφωνα με τον οποίο:
α) ο Καθηγητής Μπελληγιάννης Γρηγόριος πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την εκλογή στην θέση Προέδρου του Τμήματος
β) ο Αναπληρωτής Καθηγητής Στυλιαράς Γεώργιος πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την εκλογή στην θέση Αντιπροέδρου του Τμήματος.

Η Εφορευτική Επιτροπή σύμφωνα με τα ανωτέρω, ανακηρύσσει:
α) ως μοναδικό υποψήφιο για την εκλογή στη θέση Προέδρου του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, τον κ. Μπεληγιάννη Γρηγόριο, Καθηγητή του οικείου Τμήματος
β) ως μοναδικό υποψήφιο για την εκλογή στη θέση Αντιπροέδρου του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, τον κ. Στυλιαρά Γεώργιο, Αναπληρωτή Καθηγητή του οικείου Τμήματος.

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πατάκας Άγγελος Πρόεδρος
Λάνταβος Αθανάσιος Μέλος
Τσιρογιάννης Γεώργιος Μέλος