Σας ενημερώνουμε ότι στον σύνδεσμο (https://eudoxus.gr/Files/Paratasi_Diloseon_Dianomis_Xeimerinou_2023.pdf) θα βρείτε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού σχετικά με την παράταση της περιόδου διανομής και δηλώσεων συγγραμμάτων για τους φοιτητές. Επισημαίνεται ότι οι δηλώσεις συγγραμμάτων παρατείνονται μέχρι την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024, ενώ η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024. Υπενθυμίζεται…
ΠερισσότεραΤην Τετάρτη 20/12/20123 και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί στο Aμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Αγρίνιο (Γ. Σεφέρη 2) μουσική παράσταση με θέμα: “Προσευχές από χώμα και ανθό…” Διοργάνωση: Ευσταθία Γρέντζελου και Γεώργιος Αθανασόπουλος Συμμετέχουν: Τμήμα Παραδοσιακής μουσικής της Κ.Ε.Δ.Αγρινίου, Χορωδία Ιάμβη και Μουσικό σύνολο Ηχώ, Χορωδία Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Αιτωλοακαρνανίας, Xορός Ιεροψαλτών.
ΠερισσότεραΤρίτη 19 Δεκεμβρίου, 12:00 – 13:00 Το Τμήμα Υποστήριξης Φοιτητών, Απασχόλησης, Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης, της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας, διοργανώνει διαδικτυακή δράση με θέμα: «Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Σταδιοδρομίας στη Σύγχρονη Αγορά Εργασίας», για φοιτητές/τριες και αποφοίτους/τες του Πανεπιστημίου Πατρών, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, 12:00 – 13:00. Υπεύθυνος Έργου: Δημήτριος Μούρτζης, Καθηγητής/Αντιπρόεδρος Επιτροπής Ερευνών Π.Π. email: Η…
ΠερισσότεραΜπορείτε να παραλάβετε από τη Γραμματεία του Τμήματος τις βεβαιώσεις παρακολούθησης του Προγράμματος ΜΕΤΩΝ – «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Πανεπιστήμιο Πατρών» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5132546 που υλοποιείται από το Τμήμα Μεταφοράς Τεχνολογίας, Επιχειρηματικότητας και …
ΠερισσότεραΜελέτη της χημικής και βιοχημικής σύστασης τροφίμων φυτικής και ζωικής προέλευσης (π.χ. ελαιόλαδο, σαφράν, φρούτα/χυμοί φρούτων, λαχανικά, ξηροί καρποί, μέλι, κρέας, πουλερικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, κ.α.) • Μεταβολές που υφίστανται τα προϊόντα φυτικής ή ζωικής προέλευσης κατά τη διάρκεια της συντήρησης, αποθήκευσης και επεξεργασίας • Μη θερμικές μέθοδοι συντήρησης τροφίμων (π.χ. τροποποιημένη ατμόσφαιρα, αιθέρια έλαια, χιτοζάνη,…
ΠερισσότεραΠαρακάτω μπορείτε να δείτε την ύλη των μαθημάτων για την εξεταστική περίοδο του χειμερινού εξαμήνου: Στο Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων (ΕΤΤ): FST_502 ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – Κεφ. 1 (σελ. 23-32), Κεφ. 2, Κεφ.4 (σελ. 111-128), Κεφ.5 (σελ. 155-165), Κεφ. 6 (187-202), Κεφ. 7 (σελ. 223-239), Κεφ. 8, Κεφ. 9, Κεφ.11, Κεφ. 12…
Περισσότερα