1. Επισκόπηση χρήσης πολυμέσων στον τομέα των τροφίμων
2. Ανάπτυξη πολυμεσικής εφρμογής για ευαισθητοποίηση σε ένα διατροφικό θέμα
3. Ανάπτυξη ιστοσελίδας προώθησης ενός προϊόντος τροφίμου
Ο διδάσκων
Στυλιαράς Γ.
1. Επισκόπηση χρήσης πολυμέσων στον τομέα των τροφίμων
2. Ανάπτυξη πολυμεσικής εφρμογής για ευαισθητοποίηση σε ένα διατροφικό θέμα
3. Ανάπτυξη ιστοσελίδας προώθησης ενός προϊόντος τροφίμου
Ο διδάσκων
Στυλιαράς Γ.