Εξετάσεις περιόδου Σεπτεμβρίου 2020

Η εξεταστική περίοδος Σεπτεμβρίου θα διαρκέσει από 28/8/2020 έως 2/10/2020.
Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν εξ αποστάσεως εκτός εάν βελτιωθεί η επιδημιολογική κατάσταση και το Πανεπιστήμιο επιτρέψει τη διεξαγωγή κάποιων εξετάσεων δια ζώσης. Η οριστική απόφαση θα παρθεί από το Πανεπιστήμιο την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Η διάρκεια εξέτασης είναι ενδεικτική και θα προσδιοριστεί από τον διδάσκοντα με σχετική ανακοίνωση στο exams eclass.
Η συμμετοχή στην εξέταση θα γίνεται μέσω δήλωσης στο exams.eclass.upatras.gr του μαθήματος το αργότερο μια εβδομάδα πριν την εξέταση. Καθυστερημένες δηλώσεις δεν θα γίνονται δεκτές από τους διδάσκοντες.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν δηλώσει τα μαθήματα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία.
Για τις εξ αποστάσεως εξετάσεις ισχύει ότι, κατά την εξέταση, οι φοιτητές πρέπει να έχουν οπωσδήποτε συνεχόμενη σύνδεση στο διαδίκτυο με ανοικτό μικρόφωνο και ανοικτή κάμερα στο Skype for Business, φοιτητική ή αστυνομική ταυτότητα, και πρόσβαση στο exams.eclass.upatras.gr μέσω του Πανεπιστημιακού τους email (όχι gmail κλπ.).
Σε μαθήματα που θα υπάρχει υποβολή χειρόγραφου κειμένου, θα χρειασθεί κινητό με φωτογραφική μηχανή ή φωτογραφική μηχανή ή scanner. Εάν διακοπεί η σύνδεση φοιτητή κατά τη διάρκεια της εξέτασης για περισσότερα από 10 λεπτά θεωρείται ότι ο φοιτητής δεν έλαβε μέρος στην εξέταση.

Ο προσωρινός Πρόεδρος του Τμήματος
Γιώργος Τσιάμης

Επισυναπτόμενα:

Αρχείο Περιγραφή
pdf Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2020