Εικόνα Εξετάσεις εξ Αποσστάσεως

Όπως είναι γνωστό, η Σύγκλητος (συνεδρίαση 172/29.7.2020), αποφάσισε «τη διεξαγωγή των εξετάσεων των μαθημάτων στο πλαίσιο των προγραμμάτων σπουδών πρώτου και δεύτερου κύκλου του Πανεπιστημίου Πατρών, κατά την επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, εξ ολοκλήρου με την εξ αποστάσεως μέθοδο, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν με την πανδημία Covid-19. Σε περίπτωση αλλαγής των δεδομένων, η ως άνω απόφαση δύναται να επανεξεταστεί στο τέλος Αυγούστου 2020.
Οι εξετάσεις του Σεπτεμβρίου 2020 θα διεξαχθούν με τους τρόπους που διεξήχθησαν και οι εξετάσεις του Ιουνίου 2020.
Η εγγραφή των φοιτητών στα μαθήματα που επιθυμούν να εξεταστούν, θα γίνει όπως ακριβώς προβλεπόταν και στην εξεταστική του Ιουνίου 2020. Η ενημέρωση των φοιτητών για το πρόγραμμα των εξετάσεων και την εγγραφή τους στις νέες εξετάσεις μαθημάτων (exams.eclass.upatras.gr) θα γίνει με ανακοίνωση στους δικτυακούς τόπους των Τμημάτων και με όποιον άλλον τρόπο θεωρείται πρόσφορο από τις ακαδημαϊκές μονάδες του Ιδρύματος.
Παρακολουθείτε τακτικά τις ανακοινώσεις στο website του Τμήματος. Λάβετε υπόψιν ότι οι διδάσκοντες/ διδάσκουσες θα ανακοινώνουν σταδιακά τον τρόπο εξέτασης των μαθημάτων τους. Υπάρχει περίπτωση να απαιτούνται συμπληρωματικές ενέργειες (όπως, π.χ., εγγραφή στο απλό eclass κάποιου μαθήματος, έλεγχος του email σας @upnet, …) για την εξασφάλιση δυνατότητας συμμετοχής σε εξέταση μαθήματος.