Εικόνα Διδάσκοντες Σημαντική Ανακοίνωση

Αγαπητοί(-ές) φοιτητές(-τριες),
Όπως ήδη γνωρίζετε, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εξεταστικής, η τελική εξέταση του μαθήματος “Αρχές Μάρκετινγκ Τροφίμων” είναι Δευτέρα, 14.06.21 και ξεκινά 09:00 και θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας εξετάσεων (https://exams.eclass.upatras.gr/).

Κατά συνέπεια, πρέπει να προχωρήσετε άμεσα στην εγγραφή σας (μέχρι την Τετάρτη, 09.06.21, 13:00).

Ωστόσο, η διαδικασία της ταυτοποίησης και η επιτήρηση της εξέτασης θα γίνουν μέσω zoom (το link της συνάντησης σας έχει κοινοποιηθεί στα emails σας).
Την ημέρα των εξετάσεων πρέπει να συνδεθείτε τουλάχιστον 1 ώρα νωρίτερα για να ξεκινήσει η διαδικασία της ταυτοποίησης με την προβολή δημοσίου εγγράφου σας στην κάμερα (Α.Τ., φοιτητική ταυτότητα ή διαβατήριο).

Θα πρέπει να είστε συνεχώς συνδεδεμένοι μέχρι την ολοκλήρωση της εξέτασης.
Η εξέταση ΔΕΝ θα μαγνητοσκοπηθεί.
Στην περίπτωση που ο φοιτητής βρεθεί εκτός οπτικής επαφής για συνολικό διάστημα μεγαλύτερο των 5’ λεπτών, αποκλείεται από τις εξετάσεις.
Η συνολική διάρκεια της εξέτασης είναι 1 ώρα και 30 λεπτά.
Η τελική εξέταση θα βασιστεί σε συνδυασμό απαντήσεων 30 ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής (διάρκειας 30’) και ανοικτών ερωτήσεων μελέτης περίπτωσης (διάρκειας 1 ώρας). Δεν θα μπορείτε να γνωρίζετε τη βαθμολογία των απαντήσεων πολλαπλής επιλογής μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης.
Θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε την απάντηση των ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής που θα κλείσει αυτόματα στις 09:30. Απαγορεύεται η χρήση του εκπαιδευτικού υλικού.
Για την απάντηση των ανοικτών ερωτήσεων της μελέτης περίπτωσης μπορείτε να χρησιμοποιείτε το εκπαιδευτικό υλικό καθώς την ομαδική εργασία σας. Η μελέτη περίπτωσης για την τελική εξέταση είναι “Dr Pepper Snapple Group Inc” (Πηγή: Kerin, R and Peterson, R. (2017). “Μελέτη 4.2: Dr Pepper Snapple Group Inc”. Στο: Στρατηγικές Μάρκετινγκ: Μελέτες Περιπτώσεων και Σχόλια. (σελ.108-127), μετάφραση Ν. Κωφίδης, (12η έκδοση). Θεσσαλονίκη: Εκδόσεις Τζιόλα). Οι απαντήσεις των ερωτήσεων θα ελεγχθούν για προβλήματα κειμενικής ομοιότητας (“πλαγιαρισμός”) με το σύστημα λογοκλοπής του Πανεπιστημίου Πατρών (TurnItIn) και ο εντοπισμός απάντησης με υψηλό σκορ TurnItIn θα οδηγήσει στον μηδενισμό της. Κατά συνέπεια, στην περίπτωση που χρησιμοποιήσετε τμήμα της εργασίας σας τότε θα πρέπει να παραφράσετε.

Η παρούσα ανακοίνωση είναι διαθέσιμη και στα “Έγγραφα” του eclass.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Δρ.Γεώργιος Σπαής