Με την ευχή η έκβαση της ακαδημαϊκής χρονιάς 2021-2022 να είναι ομαλή, σας καλωσορίζω στο μάθημα της Γενικής Μικροβιολογίας.

Η έναρξη των διαλέξεων του μαθήματος για το τρέχον χειμερινό εξάμηνο, θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης την Πέμπτη 14.10.2021 και ώρα 11:00 στην αίθουσα διδασκαλίας A2 (ισόγειο κτηρίου Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων).

Για την παρακολούθηση των ανακοινώσεων και την περαιτέρω επικοινωνία μας θα σας παρακαλούσα να εγγραφείτε άμεσα στο eclass_upatras στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://eclass.upatras.gr/courses/FST121/

Σχετικά με το εργαστήριο της Γενικής Μικροβιολογίας, η δια ζώσης παρουσία σας είναι υποχρεωτική στο χώρο του Εργαστηρίου Βιολογίας.

Για την εγγραφή στο εργαστήριο θα αναζητήσετε στο eclass  Μικροβιολογία Εργαστήριο (FST_300) στον σύνδεσμο: https://eclass.upatras.gr/courses/FST141/ την ομάδα χρηστών Εργαστήριο Μικροβιολογίας 2021-2022 και θα κάνετε Εγγραφή πατώντας στο αντίστοιχο εικονίδιο στο κουμπί Ενέργειες.

Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για την ημερομηνία έναρξης των εργαστηριακών ασκήσεων και τη σύνθεση  των τμημάτων.

Παρακαλούνται οι φοιτητές να τηρούν αυστηρά τα προβλεπόμενα μέτρα όπως αναφέρονται στην υπ’ αριθμ. 119847/ΓΔ6 (ΦΕΚ 4406/24.09.2021) ΚΥΑ και στην υπ’ αριθμ. 192/29.09.2021 έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος ή του εργαστηρίου. Επίσης, κατά την προσέλευσή τους στο μάθημα ή στο εργαστήριο, οι φοιτητές παρακαλούνται να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό ή βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου (rapid test, PCR). Ο έλεγχος των πιστοποιητικών θα πραγματοποιείται πριν την έναρξη του μαθήματος.

Καλή μας αρχή,

Η διδάσκουσα