Εικόνα Σίτιση Φοιτητών

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι από τη Δευτέρα 25/10/2021 το ωράριο λειτουργίας του εστιατορίου της ΦΕΠ διαμορφώνεται ως εξής:

. Πρωινό : από ώρα 07:30 μέχρι ώρα 09:30
. Γεύμα : από ώρα 12:00 μέχρι ώρα 16:30
. Δείπνο : από ώρα 19:00 μέχρι ώρα 21:15

Η σίτιση εντός του εστιατορίου θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο για τους πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες, με την επίδειξη σχετικού πιστοποιητικού και τον έλεγχό του. Η σίτιση θα γίνεται στις προβλεπόμενες θέσεις και θα τηρούνται με προσοχή όλα τα προβλεπόμενα μέτρα (αποστάσεις τουλάχιστο 1,5 μέτρου κατά την αναμονή, ειδικές προστατευτικές μάσκες σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της Φοιτητικής Εστίας και του εστιατορίου ).
Οι φοιτητές που δεν διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης, δεν θα εισέρχονται στο χώρο του εστιατορίου και θα παραλαμβάνουν το φαγητό σε ατομικές συσκευασίες στον ειδικό χώρο που διαμορφώθηκε στην εξωτερική πλευρά του εστιατορίου, παράπλευρα της κεντρικής εισόδου της ΦΕΠ, με την τήρηση επίσης όλων των προβλεπόμενων μέτρων.

οι σιτιζόμενοι οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν επακριβώς όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και τις προφυλάξεις .

Για τη ΦΕΠ