Η πιο πρόσφατη δράση του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων αφορά σε ένα προϊόν το Ελ-yum που το παράγει η ΓΑΙΑ Α.Ε. (εταιρεία στο Αγρίνιο) και δημιουργήθηκε από μία ομάδα φοιτητών του Τμήματος (Μαρία Δημητρακούδα, Χριστιάνα Χαϊντάρι, Αμαρίλντο Ντρέκα, Γεώργιος Ιορδανίδης, Νικόλαος Βαγγέλη, Σοφία Ξημητρούδη, Ταρσηζία Αγγελάρη) με την αρωγή των καθηγητών τους (Άρης Γιαννακάς και Νίκος Ανδρίτσος) με σκοπό τη συμμετοχή του Τμήματος στον ετήσιο Πανελλήνιο διαγωνισμό ECOTROPHELIA που γίνεται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ). Στη συμμετοχή βοήθησε και το αντίστοιχο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Το προϊόν είναι έτοιμο σχεδόν για το διαγωνισμό που θα γίνει στις αρχές Ιουλίου στην Αθήνα και το έχουν δειγματίσει οι φοιτητές μας στους κατοίκους του Αγρινίου με ιδιαίτερη επιτυχία και με τη στήριξη του Δήμου. Το Ελ-yum θα παρουσιαστεί επίσης στο Συνέδριο “Δυτικά Επιχειρείν 2022” που θα γίνει στο Αγρίνιο το Σάββατο 18 Ιουνίου.
Ανακοινώσεις ανά Κατηγορία
- Α' έτος (582)
- Β΄έτος (523)
- Γ΄έτος (436)
- Γενικές Ανακοινώσεις (1.233)
- Δ' έτος (287)
- Διδακτορικές Σπουδες (78)
- Ε' έτος (135)
- Εκδηλώσεις Τμήματος (15)
- Κατατακτήριες Εξετάσεις (26)
- Μεταπτυχιακές Σπουδές (17)
- Προκηρύξεις Τμήματος (55)
- Τμήμα Δ.Ε.Α.Π.Τ. (399)
Τελευταίες Ανακοινώσεις σε Τίτλους
- Προκήρυξη ανάδειξης εκπροσώπων φοιτητών στη συνέλευση Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 17 Σεπτεμβρίου 2024
- ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ 17 Σεπτεμβρίου 2024
- Δημοσίευση άρθρων μελών ΔΕΠ του Τμήματος στο Cantina (https://cantina.protothema.gr/), το γαστρονομικό brand του Πρώτου Θέματος 16 Σεπτεμβρίου 2024
- Παράταση στεγαστικού επιδόματος 13 Σεπτεμβρίου 2024
- Εγγραφές Αλλοδαπών – Αλλογενών 12 Σεπτεμβρίου 2024
- Ανακοίνωση Προγράμματος χορήγησης υποτροφιών κινητικότητας σε Έλληνες υποψηφίους διδάκτορες Ελληνικών Α.Ε.Ι 10 Σεπτεμβρίου 2024