15ος Δια-Πανεπιστημιακός Διαγωνισμός

Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας Εnnovation

Οι αιτήσεις άνοιξαν!

 Ο Δια-Πανεπιστημιακός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, Ennovation επιστρέφει για 15η συνεχή χρονιά με στόχο την ανάδειξη νέων επιχειρηματικών ιδεών, που έχουν ως βάση τους την καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες, την ανταγωνιστικότητα στις διεθνείς αγορές, αλλά και τη βιώσιμη ανάπτυξη και καλεί τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Πατρών, τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες και ερευνητές να υποβάλουν τις επιχειρηματικές ή ερευνητικές τους προτάσεις έως τις 31 Μαρτίου 2023 στο σύνδεσμο εδώ.

 Από ποιες φάσεις αποτελείται ο διαγωνισμός;

Φάση 1η: “Submission
Οι επιχειρηματικές ή ερευνητικές ομάδες, οι φοιτητές και ερευνητές συμπληρώνουν τη φόρμα συμμετοχής

Καταληκτική ημερομηνία: 31 Μαρτίου 2023

 Φάση 2η: “5 – month Virtual Acceleration Process
Οι συμμετέχοντες που προκρίνονται έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία δομημένη διαδικασία επιτάχυνσης για την ανάπτυξη του προϊόντος/υπηρεσίας τους.

Από 10 Απριλίου έως 15 Ιουνίου 2023

 Φάση 3η: “Final Pitching Event
Οι συμμετέχοντες που προκρίνονται καλούνται να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους πρόταση σε μία ειδική επιτροπή αξιολόγησης αποτελούμενη από στελέχη της αγοράς, ακαδημαϊκούς, εκπροσώπους των funds κα.

Ιούλιος 2023

   Σε ποιους απευθύνεται;

⮚      H πρόσκληση απευθύνεται σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, όπως προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, υποψήφιοι διδάκτορες και ερευνητές.

⮚      Η συμμετοχή είναι ανοικτή και δωρεάν.

⮚      Μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες με τη δική τους επιχειρηματική ιδέα.

 

Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι τις 31 Μαρτίου 2023 εδώ!

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση αναφορικά με τον Δια-Πανεπιστημιακό διαγωνισμό ennovation μπορείτε να καλέσετε στο 210 8203827 ή να στείλετε e-mail στο , .