Regional Growth Conference

Αγαπητοί/ες φοιτητές/τριες,

σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών στο φετινό Regional Growth Conference 2023, που θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στις 16 με 18 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική δράση (Spring Workshop). Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά και πλέον αποτελεί θεσμό.

Τα Τμήματα της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, επιλέχθηκαν για τη συμμετοχή τους στη δράση που σκοπό έχει να παρουσιάσει μέσα από ολιστικές προσεγγίσεις ζητήματα που άπτονται του αντικειμένου των Τμημάτων σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών.

Για τους φοιτητές η συμμετοχή στην εκπαιδευτική δράση είναι δωρεάν και θα εξασφαλιστεί μεταφορά από και προς το Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών από τα campuses του Μεσολογγίου και του Αγρινίου. Η διοργάνωση επίσης, προσφέρει free lunch & coffee breaks. Μετά την ολοκλήρωση της δράσης οι φοιτητές θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

 Παρακαλούνται, όσοι φοιτητές επιθυμούν να συμμετέχουν να το δηλώσουν επίσημα, στέλνοντας ένα e-mail στο , το οποίο να περιλαμβάνει, το Ονοματεπώνυμό τους, τον ΑΜ τους και το έτος φοίτησής τους.

Προσοχή:, Για όποιον/α φοιτητή/τρια δηλώσει ότι θα συμμετέχει, η συμμετοχή είναι υποχρεωτική και για τις τρεις (3) ημέρες της εκπαιδευτικής δράσης.

Εκ μέρους του Προέδρου του Τμήματος