Η δημόσια υποστήριξη της διδακτορικής διατριβής της Υποψήφιας διδάκτωρ του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χριστίνας Δημητράντζου με θέμα: «Cost of Quality in manufacturing food companies. The critical factors affecting the Cost of Quality and its effect on the performance of these companies» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 12:00. Η παρουσίαση θα γίνει διαδικτυακά μέσω https://www.epresence.gr/conferences. Η παρουσίαση είναι ανοικτή στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα (παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Ευάγγελο Ψωμά στο παρακάτω e- mail: για την πρόσβασή σας).
Η Τριμελής Εξεταστική Επιτροπή,
Ευάγγελος Ψωμάς, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών
Αθανασία Μπουραντά, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πειραιώς
Άγγελος Παντουβάκης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώ