- Ψηφιακός μετασχηματισμός στον κλάδο των τροφίμων. Βιβλιογραφική ή/και εμπειρική διερεύνηση.
- Ηγεσία και εξ αποστάσεως εργασία στην μετά COVID-19 εποχή. Βιβλιογραφική ή/και εμπειρική διερεύνηση.
- Στρατηγικές εξαγωγικής δραστηριοποίησης στον κλάδο των τροφίμων Βιβλιογραφική ή/και εμπειρική διερεύνηση.
- Συναισθηματική εξάντληση των εργαζομένων σε υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας. Βιβλιογραφική ή/και εμπειρική διερεύνηση.
- Δημιουργικότητα και ατομική απόδοση κατά τη διάρκεια οργανωσιακών αλλαγών. Βιβλιογραφική ή/και εμπειρική διερεύνηση.
- Διαχείριση των Millennials (Gen Y) vs Zoomers (Gen Z) στο εργασιακό περιβάλλον. Βιβλιογραφική ή/και εμπειρική διερεύνηση.
- Ο κλάδος των τροφίμων στην Ελλάδα και στα κράτη μέλη της Ε.Ε. Βιβλιογραφική ή/και εμπειρική διερεύνηση.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον καθηγητή: