Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνει την Παράταση της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων ΜΒΑ» (ΦΕΚ Τεύχος B’ 2726/02.06.2025) για το ακαδημαϊκό έτος 2025-2026.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δημιουργήσουν αιτήσεις εισαγωγής στη δικτυακή πύλη https://matrix.upatras.gr/sap/bc/webdynpro/sap/zups_pg_adm , καταχωρώντας τα απαραίτητα στοιχεία τους και αναρτώντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, έως την Πέμπτη 31η Ιουλίου 2025 και ώρα 23:59.
Επίσης οι υποψήφιοι δύνανται να υποβάλλουν αιτήσεις και στο χρονικό διάστημα από 25 Αυγούστου έως 12 Σεπτεμβρίου 2025 και ώρα 23:59.
Επίσης θα πρέπει να εκτυπώσουν την ηλεκτρονική αίτηση που δημιούργησαν και να την αποστείλουν ταχυδρομικά στη Γραμματεία του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Γ. Σεφέρη 2, 301 00 Αγρίνιο) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου () εντός των ανωτέρων χρονικών διαστημάτων.
Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι:
- 1. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
- 2. Δύο (2) φωτογραφίες.
- 3. Βιογραφικό σημείωμα.
- 4. Αντίγραφο τίτλου σπουδών συνοδευόμενο από πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας.
- 5. Δύο συστατικές επιστολές.
- 6. Επικυρωμένο αντίγραφο πιστοποιητικού γνώσης της αγγλικής γλώσσας (πτυχίο Β2 ή ανώτερο).
- 7. Επιστημονικές δημοσιεύσεις και διακρίσεις (εάν υπάρχουν).
- 8. Αποδεικτικά επαγγελματικής ή/και ερευνητικής εμπειρίας (εάν υπάρχουν).
- 9. Έκθεση σκοπού (αναρτημένο έντυπο στον ιστότοπο του Τμήματος).
Θετικά θα συνυπολογίζεται η γνώση και δεύτερης ξένης γλώσσας
Οι υποψήφιοι θα κληθούν για ατομική συνέντευξη στο διάστημα μεταξύ 20-30 Σεπτεμβρίου 2025.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε:
- στη Γραμματεία του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (τηλ. 26410 74130 – 26410 74131 – 26410 74121, email: )
- στον Δ/ντή του Π.Μ.Σ. Καθηγητή Ευάγγελο Ψωμά (email: ) και
- στον διαδικτυακό ιστότοπο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών – Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων.