Μεταπτυχιακές Σπουδές

Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στον 12ο
ετήσιο
εθνικό διαγωνισμό Ecotrophelia που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών
Τροφίμων (ΣΕΒΤ), για τη δημιουργία και ανάδειξη νέων προϊόντων διατροφής με οικολογικό και
καινοτόμο χαρακτήρα. Σκοπός του εν λόγω διαγωνισμού είναι αφενός να υποστηρίξει νέους
Έλληνες φοιτητές που ασχολούνται με την επιστήμη των τροφίμων και αφετέρου να αποτελέσει
ένα φυτώριο καινοτόμων ιδεών για τη βιομηχανία τροφίμων.
Ο διαγωνισμός στοχεύει στη δημιουργία καινοφανών προϊόντων διατροφής τα οποία θα
παρουσιάζουν απαραιτήτως στοιχεία οικολογικής καινοτομίας. Για τη συμμετοχή στο
διαγωνισμό είναι απαραίτητη η ύπαρξη ενός τελικού προϊόντος, το οποίο θα τεθεί σε γευστική
δοκιμή.
Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός σε όλους του προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές των
τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και ερευνητικών ινστιτούτων της Ελλάδας. Η
συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται μέσω ομάδων που αποτελούνται από 2 έως 10 άτομα, οι
οποίες προέρχονται από το ίδιο ή διαφορετικά πανεπιστημιακά ή ερευνητικά ιδρύματα.
Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στον συνημμένο κανονισμό
του διαγωνισμού και στην ιστοσελίδα του ΣΕΒΤ (https://www.sevt.gr/gr/newsdetails/HMmNsg/ecotrophelia-2022).
Το Τμήμα απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όσους, τριτοετείς κυρίως, φοιτητές του
ενδιαφέρονται, να έρθουν σε επαφή με έναν από τους παρακάτω διδάσκοντες προκειμένου να
συμμετάσχει στο διαγωνισμό με μία ή και περισσότερες ομάδες. Παρακαλούνται οι φοιτητές,
προτού εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, να ανατρέξουν στον συνημμένο κανονισμό ώστε να
ενημερωθούν για τις απαιτήσεις του διαγωνισμού.
Υπεύθυνοι επικοινωνίας για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό Ecotrophelia 2022 είναι οι:
– Νικόλαος Ανδρίτσος (Επίκουρος Καθηγητής):
– Άρης Γιαννακάς (Επίκουρος Καθηγητής):
– Ιωάννης Καραμπάγιας (Επίκουρος Καθηγητής):
– Όλγα Μαλισόβα (Επίκουρη Καθηγήτρια):

Επισυναπτόμενα:

Αρχείο
Περιγραφή