ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ Ι. ΚΑΡΑΜΠΑΓΙΑΣ

Θεματολογία Πτυχιακών Εργασιών • Μελέτη της χημικής και βιοχημικής σύστασης τροφίμων φυτικής και ζωικής προέλευσης (π.χ. ελαιόλαδο, σαφράν, φρούτα/χυμοί φρούτων, λαχανικά, ξηροί καρποί, μέλι, κρέας, πουλερικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, κ.α.) • Μεταβολές που υφίστανται τα προϊόντα φυτικής ή ζωικής προέλευσης κατά τη διάρκεια της συντήρησης, αποθήκευσης και επεξεργασίας • Μη θερμικές μέθοδοι συντήρησης τροφίμων (π.χ. τροποποιημένη…

Περισσότερα

Παρουσίαση Πτυχιακής Εργασίας_ ΧΗΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Η φοιτήτρια του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων κυρία Αναστασία Χηνά (Α.Μ.: 1076537) θα παρουσιάσει την πτυχιακή της εργασία με τίτλο «Ορολογική τυποποίηση και αντιβιογράμματα σαλμονελλών απομονωθέντων κατά το μικροβιολογικό έλεγχο προϊόντων αυγών», την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 13:30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων. Η τριμελής εξεταστική επιτροπή: 1. Νικόλαος Ανδρίτσος, Επίκουρος Καθηγητής (επιβλέπων)/Τμήμα Επιστ.…

Περισσότερα