Εικόνα Διδάσκοντες Σημαντική Ανακοίνωση

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής για την Εκπαιδευτική Λειτουργία του Πανεπιστημίου Πατρών στις Συνθήκες της επιδημίας COVID – 19, ενημερώνουμε τους φοιτητές του 1ου έτους, ότι το μάθημα «Στατιστική ΙΙ» θα διδάσκεται εφεξής διαδικτυακά (online). Οι  διαλέξεις θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Η πρώτη διαδικτυακή διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26/3/2020 και ώρα 12.00μμ – 4.00μμ. Οι φοιτητές/φοιτήτριες θα πρέπει όμως να συνδεθούν στον σύνδεσμο (link) διάλεξης μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 11.30πμ.

Οδηγίες για την εγκατάσταση της πλατφόρμας υλοποίησης των διαδικτυακών διαλέξεων (Skype for Business) όσο και για την διαδικασία σύνδεσης στην διάλεξη, καθώς και για την εύρεση του κατάλληλου συνδέσμου (link) της συγκεκριμένης διάλεξης, υπάρχουν αναρτημένες στον Ιστότοπο του τμήματος και στο eclass στο site του μαθήματος. Έχει σταλεί επίσης και ειδοποίηση (μέσω email) στους εγγεγραμμένους στο eclass  φοιτητές.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στο e class, στο συγκεκριμένο μάθημα, να το πράξουν άμεσα.

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά στην συγκεκριμένη διάλεξη, όπως προβλήματα εγκατάστασης και σύνδεσης, οι φοιτητές μπορούν να απευθύνονται στον διδάσκοντα και στο mail :

Οι διδάσκοντες

Μπεληγιάννης Γρηγόριος

Τασσόπουλος Ιωάννης.