Ενημέρωση φοιτητών ΔΕΑΠΤ

Σας ενημερώνουμε ότι οι ανανεώσεις εγγραφών υποψήφιων διδακτόρων για το χειμερινό  εξάμηνο 2022-2023 (θα πραγματοποιούνται μέσω του  ιστότοπου https://progress.upatras.gr/ του πληροφοριακού συστήματος του Ψηφιακού Άλματος για όσους είναι εκεί εγγεγραμμένοι από 1/9/2022 έως και 31-10-2022.

Υπάρχει σχετικό αναλυτικό εγχειρίδιο εντός του πληροφοριακού συστήματος  τις οδηγίες του οποίου θα ακολουθήσετε για να είναι επιτυχής η επανεγγραφή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Σε περίπτωση που ο έλεγχος επανεγγραφής σας είναι επιτυχής, θα σας εμφανιστεί μήνυμα επιτυχίας. Σε περίπτωση που ο έλεγχος επανεγγραφής δεν είναι επιτυχής διαβάζετε προσεκτικά τις οδηγίες του εγχειριδίου που θα σας καθοδηγήσουν.

Επισημαίνουμε ότι η ανανέωση εγγραφής σας αποτελεί απαραίτητη ενέργεια για την χορήγηση  πιστοποιητικών.

Για την ηλεκτρονική εγγραφή απαιτείται ο λογαριασμός πρόσβασης (Username-Password, ο οποίος σας έχει δοθεί με την εγγραφή σας στο Τμήμα).

Όσοι δεν είστε  εγγεγραμμένοι στο ψηφιακό άλμα θα πρέπει να συμπληρώσετε  το επισυναπτόμενο έντυπο  ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2022-2023 και να το στείλετε στο e-mail της κας Κοσμά Δήμητρα ()

Εκ της γραμματείας

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία σας