Αγαπητοί/ες φοιτητές/τριες,

σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών στο φετινό Regional Growth Conference 2023, που θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στις 16 με 18 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική δράση (Spring Workshop) της οποίας το πρόγραμμα επισυνάπτεται. Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά και πλέον αποτελεί θεσμό.

Τα Τμήματα της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, επιλέχθηκαν για τη συμμετοχή τους στη δράση που σκοπό έχει να παρουσιάσει μέσα από ολιστικές προσεγγίσεις ζητήματα που άπτονται του αντικειμένου των Τμημάτων σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών.

Παροχές της διοργάνωσης:

  1. Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν
  2. Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το σύνολο της δράσης (3 ημέρες) θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής-παρακολούθησης.
  3. Θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά από τα campuses του Αγρινίου και του Μεσολογγίου προς το Συνεδριακό κέντρο και πίσω, καθημερινά.
  4. Θα υπάρχει δωρεάν coffee break και lunch για όλους τους συμμετέχοντες
  5. Ελεύθερη είσοδος στις συνεδρίες που θα λαμβάνουν χώρα σε ώρες που δεν γίνονται εισηγήσεις της εκπαιδευτικής δράσης μας.
  6. Γραφική ύλη.

Παρακαλούνται, όσοι φοιτητές επιθυμούν να συμμετέχουν να το δηλώσουν επίσημα, στέλνοντας ένα e-mail στο , το οποίο να περιλαμβάνει, το Ονοματεπώνυμό τους, τον ΑΜ τους και το έτος φοίτησής τους.

Προσοχή:, Για όποιον/α φοιτητή/τρια δηλώσει ότι θα συμμετέχει, η συμμετοχή είναι υποχρεωτική και για τις τρεις (3) ημέρες της εκπαιδευτικής δράσης.

Εκ μέρους του Προέδρου του Τμήματος

Επισυναπτόμενα:

Αρχείο Περιγραφή
pdf Spring Workshop - Regional Growth Conference 2023-1