Το περιοδικό “Πατρινόραμα” και το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών σας προσκαλούν στην ημερίδα “Τροφίμων και Ποτών” που θα διοργανωθεί στην Πάτρα, στο χώρο εκδηλώσεων – συνεδρίων του Ξενοδοχείου ‘Πόρτο Ρίο» την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 10.30 το πρωί.

Η ημερίδα πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση του περιοδικού «Πατρινόραμα» με το ανωτέρω Τμήμα του Πανεπιστημίου και τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – Κυριακή 21 Απριλίου

  • 30 – 11.00 π.μ. Προσέλευση – Χαιρετισμοί
  • Χαιρετισμός κ. Λευτέρης Αυγενάκης – Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  • Χαιρετισμός κ. Χρήστος Μπούρας – Πρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών
  • Χαιρετισμός κ. Ανδρέας Φίλιας – Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας

ΟΜΙΛΙΕΣ

  • Νικόλαος Ανδρίτσος – Επίκουρος Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων: «Η ασφάλεια των τροφίμων υπό το πρίσμα του επίσημου ελέγχου τροφίμων»
  • Όλγα Μαλισόβα, Επίκουρη Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων: «Λειτουργικά Τρόφιμα, Διατροφή και Υγεία»
  • Ιωάννης Καραμπάγιας, Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων: «Τροφημετρία: μια νέα προσέγγιση για την αυθεντικότητα και τον έλεγχο της νοθείας των τροφίμων»
  • Πλάτωνας Μαρλαφέκας – Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας: “Η Αγορά Τροφίμων και Ποτών – Η συνεισφορά στην Εθνική Οικονομία – Οι σύγχρονες προκλήσεις και ανάγκες”
  • Παναγιώτης Αναστασόπουλος – Δ/νων Σύμβουλος Οργανισμού Λιμένος Πατρών: “Η διακίνηση Τροφίμων και Ποτών: Κανόνες και περιορισμοί. Το μέλλον του λιμανιού της Πάτρας ως κόμβος μεταφορών”

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης και συμμετοχής στην ημερίδα.