- ΒΡΩΣΙΜΕΣ ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.
- ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
- ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ / ΤΡΟΦΙΜΟΥ – ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ / ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ / ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
- ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΙΟΑΠΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ.
![Πτυχιακή Εργασία](https://foodscitech.upatras.gr/wp-content/uploads/2023/02/thesis.jpg)