Μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά περιγράμματα μαθημάτων του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων από τους παρακάτω συνδέσμους:
1ο Εξάμηνο
-
FST_100 Μαθηματικά
-
FST_101 Βιολογία
-
FST_102 Γενική & Ανόργανη Χημεία
-
FST_103 Φυσική
-
FST_104 Πληροφορική Ι
-
FST_105 Αγγλικά για Γενικούς Ακαδημαϊκούς Σκοπούς
2ο Εξάμηνο
3ο Εξάμηνο
-
FST_300 Γενική Μικροβιολογία
-
FST_301 Μηχανική Τροφίμων Ι
-
FST_302 Αρχές Βιοτεχνολογίας Τροφίμων
-
FST_303 Ενόργανη Ανάλυση Τροφίμων
-
FST_304 Στοιχεία Γεωργικής Παραγωγής Ι
-
FST_305 Διατροφή & Θρεπτική Αξία Τροφίμων
4ο Εξάμηνο
-
FST_400 Μηχανική Τροφίμων ΙΙ
-
FST_401 Αρχές Marketing Τροφίμων
-
FST_402 Μικροβιολογία Τροφίμων
-
FST_403 Τεχνολογίες Επεξεργασίας και Συντήρησης Τροφίμων
-
FST_404 Παραγωγή Τροφής από Υδάτινα Οικοσυστήματα
-
FST_405 Στοιχεία Γεωργικής Παραγωγής ΙΙ
5ο Εξάμηνο
-
FST_500 Ασφάλεια Τροφίμων
-
FST_501 Σύνταξη Επιστημονικών Εργασιών & Τεχνικών Εκθέσεων
-
FST_502 Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων
-
FST_503 Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας
-
FST_504 Τεχνολογία & Ποιοτικός Έλεγχος Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης Ι
-
FST_505 Τεχνολογία & Ποιοτικός Έλεγχος Τροφίμων Φυτικής Προέλευσης Ι
6ο Εξάμηνο
-
FST_600 Τεχνολογία & Ποιοτικός Έλεγχος Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης ΙΙ
-
FST_601 Τεχνολογία & Ποιοτικός Έλεγχος Τροφίμων Φυτικής Προέλευσης ΙΙ
-
FST_602 Οινολογία
7ο Εξάμηνο
-
FST_700 Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα στην Παραγωγή Τροφίμων
-
FST_701 Τεχνολογία Αλκοολούχων Ποτών
-
FST_702 Συσκευασία Τροφίμων
8ο Εξάμηνο
9ο Εξάμηνο
-
FST_900_Πολιτική Τροφίμων και Διατροφής
-
FST_901 Υγιεινή & Ασφάλεια Βιομηχανιών Τροφίμων
-
FST_902 Σχεδιασμός & Μηχανολογικός Εξοπλισμός Βιομηχανιών Τροφίμων
10ο Εξάμηνο
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Χειμερινό Εξάμηνο
-
FST_X02 Τρόφιμα και Πολιτισμός
-
FST_X03 Διαχείριση Έργων
-
FST_X04 Ηλεκτρονικό Εμπόριο
-
FST_X05 Σύγχρονες Τάσεις στη Γεωργική Παραγωγή
-
FST_X06 Βιολογική Γεωργία-Βιολογικά Τρόφιμα
-
FST_X07 Εχθροί Αποθηκευμένων Προϊόντων
-
FST_X08 Βιομηχανικές Ζυμώσεις
-
FST_X09 Τεχνολογία & Ποιοτικός Έλεγχος Νερού
-
FST_X10 Νανοτεχνολογία & Βιοϋλικά στην Παραγωγή Τροφίμων
-
FST_X11 Διαχείριση Αποβλήτων & Αξιοποίηση Υποπροϊόντων Τροφίμων
-
FST_X12 Τεχνολογία & Ποιοτικός ‘Έλεγχος Μεταποιημένων Τροφίμων
-
FST_X13 Γεωργική Παραγωγή & Περιβάλλον
-
FST_X14 Σύγχρονες Τεχνικές Πιστοποίησης Αυθεντικότητας Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων
-
FST_X15 Οινολογία ΙΙ
-
FST_X16 Προηγμένα Θέματα Στατιστικής
-
FST_X17 Βελτιστοποίηση Πόρων και Eπιχειρησιακή Έρευνα
Εαρινό Εξάμηνο
-
FST_E01 Τοξικολογία Περιβάλλοντος & Τροφίμων
-
FST_E02 Στρατηγική Marketing Επιχειρήσεων Τροφίμων
-
FST_E03 Στατιστικός Έλεγχος Διαδικασιών Παραγωγής
-
FST_E04 Διοίκηση Παραγωγής
-
FST_E05 Γεωργική Ζωολογία-Εντομολογία
-
FST_E06 Μετασυλλεκτική Μεταχείριση Φρούτων & Λαχανικών
-
FST_E07 Γεωργική Φαρμακολογία
-
FST_E08 Χημικά Πρόσθετα Τροφίμων
-
FST_E09 Ζωοτεχνία-Διατροφή Αγροτικών Ζώων
-
FST_E10 Εφαρμογές Πληροφορικής στην Τεχνολογία Τροφίμων
-
FST_E11 Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου στη Βιομηχανία Τροφίμων
-
FST_E12 Πρακτική Άσκηση
-
FST_E13 Επιδημιολογία Τροφιμογενών Νοσημάτων
-
FST_E14 Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων Τροφίμων
-
FST_E15 Αμπελουργία