Σας ενημερώνουμε ότι κατά το διάστημα από Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 έως και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024 θα πραγματοποιείται η 2η φάση της ηλεκτρονικής εγγραφής – ταυτοποίησης πρωτοετών φοιτητών ακαδ. έτους 2024-2025 στο πληροφοριακό σύστημα του Πανεπιστημίου Πατρών eggrafes.upatras.gr για φοιτητές που εγγράφονται για πρώτη φορά.

Στο σύστημα πρέπει να συνδεθούν και να αναρτήσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ – ΕΠΑΛ 2024, τους επιτυχόντες με την ειδική κατηγορία Σοβαρών Παθήσεων 2024 καθώς και επιτυχόντες της κατηγορίας Αλλοδαπών – Αλλογενών που έχουν υποβάλλει τα αντίστοιχα δικαιολογητικά στις Γραμματείες και έχουν αποκτήσει δικαίωμα εγγραφής κατά το τρέχον ακαδ. έτος.

Αναλυτικές πληροφορίες: https://my.upatras.gr/protoeteis/

https://www.upatras.gr/oloklirosi-ilektronikis-engrafis-protoeton-25-septemvriou-2-oktovriou-2024/

Διαδικασία εγγραφής

Για την είσοδο στην εφαρμογή eggrafes.upatras.gr απαιτείται η ταυτοποίηση των φοιτητών μέσω της συμπλήρωσης των παρακάτω στοιχείων:

  • Κωδ. Υποψηφίου (συμπληρώνεται υποχρεωτικά)
  • Πατρώνυμο (συμπληρώνεται υποχρεωτικά)

Το πεδίο κωδικός υποψηφίου είναι απαραίτητο για την ταυτοποίηση. Για την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης απαιτείται επιπλέον η ορθή καταχώρηση του Πατρωνύμου (ΚΕΦΑΛΑΙΑ) π.χ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (όχι το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ).

Μετά την είσοδο, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα υπόλοιπα στοιχεία που ζητούνται (με κεφαλαία γράμματα χωρίς τόνους) και να αναρτήσετε αποκλειστικά σε μορφή pdf, τα παρακάτω απαραίτητα έγγραφα:

  1. Ευκρινή φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας
  2. Πιστοποιητικό γέννησης (πρέπει να έχει εκδοθεί το τελευταίο εξάμηνο).
  3. Έντυπο στο οποίο να αναγράφεται ο ΑΜΚΑ (μπορεί να αναζητηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση amka.gr/AMKAGR)
  4. Έγχρωμη Φωτογραφία τύπου διαβατηρίου.

Ο ΑΜΚΑ και ο 8/ψήφιος κωδικός εξετάσεων υποψηφίου πρέπει να είναι αυτά που χρησιμοποιήθηκαν για την εισαγωγή στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Η εν λόγω διαδικασία υλοποιείται μόνο εξ αποστάσεως (χωρίς φυσική παρουσία) μέσω της Γραμματείας του Τμήματος εισαγωγής.

Για τεχνική υποστήριξη κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της εγγραφής σας μπορείτε να επικοινωνείτε τις ώρες 09.00-15.00 στα τηλέφωνα 2610-969018 και 2610-969671 όλες τις εργάσιμες ημέρες κατά το διάστημα εγγραφών.