Η φοιτήτρια του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων κυρία Τζοσίλντα Λατίφι (Α.Μ.: 1076565) θα παρουσιάσει την πτυχιακή της εργασία με τίτλο «Σχεδιασμός και εφαρμογή συστήματος HACCP σε εργαστήριο σοκολατοποιίας», τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 11:30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων.
Η τριμελής εξεταστική επιτροπή:
1. Νικόλαος Ανδρίτσος, Επίκουρος Καθηγητής (επιβλέπων)/Τμήμα Επιστ. & Τεχν. Τροφ.
2. Ευάγγελος Ψωμάς, Καθηγητής (μέλος)/Τμήμα Επιστ. & Τεχν. Τροφ.
3. Αρετή Λεοντίου, Ε.ΔΙ.Π. Α΄ (μέλος)/Τμήμα Επιστ. & Τεχν. Τροφ.