Η φοιτήτρια του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων κ.Φραντσέσκα Κασέμι θα παρουσιάσει την πτυχιακή της εργασία με τίτλο ΄Η αποτελεσματικότητα του HACCP στις επιχειρήσεις τροφίμων¨ την Δευτέρα 4/11 κ ώρα 13.30.
Ο επιβλέπων,
Ψωμάς Ευάγγελος
Η φοιτήτρια του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων κ.Φραντσέσκα Κασέμι θα παρουσιάσει την πτυχιακή της εργασία με τίτλο ΄Η αποτελεσματικότητα του HACCP στις επιχειρήσεις τροφίμων¨ την Δευτέρα 4/11 κ ώρα 13.30.
Ο επιβλέπων,
Ψωμάς Ευάγγελος