Η φοιτήτρια του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων κυρία Γαρυφαλιά Αλιβεριώτη (Α.Μ.: 1082715) θα παρουσιάσει την πτυχιακή της εργασία με τίτλο «Ανάπτυξη
συνταγών, παραγωγικής διαδικασίας και σχεδίου HACCP με καθορισμό κρίσιμων παραμέτρων και διαδικασιών ελέγχου προϊόντων ρυζογκοφρέτας και καλαμπογκοφρέτας»,
την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2025 και ώρα 14:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων.
Η τριμελής εξεταστική επιτροπή:
1. Νικόλαος Ανδρίτσος, Επίκουρος Καθηγητής (επιβλέπων)/Τμήμα Επιστ. & Τεχν. Τροφ.
2. Ευάγγελος Ψωμάς, Καθηγητής/Τμήμα Επιστ. & Τεχν. Τροφ.
3. Κατερίνα Κατερινοπούλου, ΕΔΙΠ (μέλος)/Τμήμα Επιστ. & Τεχν. Τροφ