Πτυχιακή Εργασία
  • Πράσινη, Λιτή, & 6σ παραγωγή και Τεχνολογίες 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης (Green, Lean Six Sigma Manufacturing & Industry0) σε επιχειρήσεις τροφίμων.
  • Η κουλτούρα ασφάλειας τροφίμων των επιχειρήσεων τροφίμων.
  • Οι Πρακτικές Διοίκησης Ολικής Ποιότητας, Ανθρώπινου Δυναμικού, Καινοτομίας και Διαδικτυακής Εκπαίδευσης στη πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
  • Πρακτικές Ποιότητας Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Τεχνολογίες της 5ης Βιομηχανικής Επανάστασης σε επιχειρήσεις τροφίμων.
  • Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων και Λιτή Παραγωγή στις επιχειρήσεις τροφίμων.