Η φοιτήτρια του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων κυρία Στυλιανή Λαδάκη (Α.Μ.: 1082695) θα παρουσιάσει την πτυχιακή της εργασία με τίτλο «Δυνατότητα διασταυρούμενης μίανσης με παθογόνους μικροοργανισμούς και πρακτικές υγιεινής από τη χρήση αλατιέρας στην οικιακή κουζίνα», την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2025 και ώρα 14:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων.
Η τριμελής εξεταστική επιτροπή:
1. Νικόλαος Ανδρίτσος, Επίκουρος Καθηγητής (επιβλέπων)/Τμήμα ΕΤΤ.
2. Όλγα Μαλισόβα, Επίκουρη Καθηγήτρια (συνεπίβλεψη)/Τμήμα ΕΤΤ
3. Αλεξάνδρα Τσίντζου, ΕΔΙΠ (μέλος)/Τμήμα ΕΤΤ