Η φοιτήτρια του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων κυρία Μαρία Λυμπεροπούλου (Α.Μ.: 1082768) θα παρουσιάσει την πτυχιακή της εργασία με τίτλο «Ανάπτυξη συνταγών, παραγωγικής διαδικασίας και σχεδίου HACCP με καθορισμό κρίσιμων παραμέτρων και πλάνων ελέγχου extruded snack με βάση τα δημητριακά και τα όσπρια», την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2025 και ώρα 16:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων.
Η τριμελής εξεταστική επιτροπή:
1. Νικόλαος Ανδρίτσος, Επίκουρος Καθηγητής (επιβλέπων)/Τμήμα Επιστ. & Τεχν. Τροφ.
2. Άρης Γιαννακάς, Αναπληρωτής Καθηγητής (μέλος)/Τμήμα Επιστ. & Τεχν. Τροφ.
3. Αρετή Λεοντίου, ΕΔΙΠ (μέλος)/Τμήμα Επιστ. & Τεχν. Τροφ.