Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (ΕΤΤ) της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά στον εθνικό διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2023 για τη δημιουργία και ανάδειξη νέων προϊόντων διατροφής με οικολογικό και καινοτόμο χαρακτήρα, που διοργανώθηκε για 13η χρονιά από το Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ). Το Τμήμα ΕΤΤ συμμετείχε στο διαγωνισμό με δύο καινοτόμα προϊόντα, τα For Gods shake και Dip into health

Επισυναπτόμενα:

Αρχείο Περιγραφή
pdf 2023_06_23_Δελτίο Τύπου_Συμμετοχή ΕΤΤ_Ecotrophellia_2023