1η συμμετοχή του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών στον εθνικό διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2022 με το καινοτόμο προϊόν Ελ-yum

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αγρίνιο, 12 Ιουλίου 2022 Το Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων (ΕΤΤ) του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετείχε για πρώτη φορά στον εθνικό διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2022 για τη δημιουργία και ανάδειξη νέων προϊόντων διατροφής με οικολογικό και καινοτόμο χαρακτήρα, που διοργανώθηκε για 12η συνεχή χρονιά από το Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ). Το Τμήμα ΕΤΤ συμμετείχε…

Περισσότερα