Η φοιτήτρια του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων κυρία Γαρυφαλιά Αλιβεριώτη (Α.Μ.: 1082715) θα παρουσιάσει την πτυχιακή της εργασία με τίτλο «Ανάπτυξη συνταγών, παραγωγικής διαδικασίας και σχεδίου HACCP με καθορισμό κρίσιμων παραμέτρων και διαδικασιών ελέγχου προϊόντων ρυζογκοφρέτας και καλαμπογκοφρέτας», την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2025 και ώρα 14:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων. Η τριμελής εξεταστική επιτροπή: 1.…
Περισσότερα(Αφορά όσους φοιτητές ΔΕΝ έχουν ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ το ενημερωτικό email προς την Γραμματεία για να εκφράσουν την πρόθεσή τους να συμμετέχουν στην Ορκωμοσία του ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2025) Όσοι φοιτητές του ΕΤΤ και του ΔΕΑΠΤ προσανατολίζεστε να συμμετάσχετε στην ορκωμοσία ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2025 και: Έχετε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις των μαθημάτων του Προγράμματος Σπουδών σας και οφείλετε μόνο την παρουσίαση της πτυχιακής σας εργασίας* ή/και Οφείλετε μικρό αριθμό…
ΠερισσότεραΗ σχετική ανακοίνωση αφορά ΜΟΝΟ στα τμήματα 4ετούς φοίτησης. Το συγχωνευθέν Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων και νυν Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων είναι 5ετούς φοίτησης και οι οδηγίες θα ισχύουν από τον Σεπτέμβριο 2026. Θα ακολουθήσουν νεώτερες ανακοινώσεις και οδηγίες.
ΠερισσότεραΗ Συνέλευση του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών στην υπ’ αριθ. 119/10.09.2025 Τακτική Συνεδρίασή της, αποφάσισε την προκήρυξη μίας (1) θέσης άμισθου υποψήφιου διδάκτορα για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής με γνωστικό αντικείμενο «Σχεδίαση και Εφαρμογή Ευρετικών και Μεταευρετικών Αλγορίθμων Τεχνητής Νοημοσύνης για την Επίλυση Προβλημάτων Συνδυαστικής Βελτιστοποίησης από το χώρο των Συγκοινωνιών..».…
Περισσότερα