Είμαστε η εταιρία ΑΦΟΙ Σ.ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΟΕ με αντικείμενο την αντιπροσωπεία τροφίμων. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1932 και η έδρα της είναι στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Με σχεδόν 100 χρόνια στον χώρο, δυνατή παρουσία στην Ελληνική αγορά μέσα από ένα σταθερό και αξιόπιστο πελατολόγιο, η εταιρία αντιπροσωπεύει επάξια μεγάλους οίκους του εξωτερικού, με κύριο προϊόν τα φρέσκα και κατεψυγμένα κρέατα, από SVA & JPA Γαλλίας, FRISELVA Ισπανίας (με ιδιαίτερες κοπές), CENTRO CARNI Ιταλίας κ.α. που προμηθεύουν τις αγορές του κόσμου με υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Απευθυνόμαστε σε εσάς, καθώς ερευνούμε να εντάξουμε στο δυναμικό μας νέους ανθρώπους με όραμα και όρεξη για δουλειά καθώς και θέληση για εκπαίδευση και εξειδίκευση με στόχο την εξέλιξη. Η εταιρία κρατά τους ανθρώπους της, επενδύει σε αυτούς και τους ανταμείβει. Εμπνευστής μας παραμένει ο κύριος Σωτήρης Ναυπλιώτης συνεχιστής του ιδρυτή της, για πολλά χρόνια πρόεδρος των αντιπροσώπων κρεάτων, εξαιρετικός γνώστης του είδους και κατά κοινή ομολογία ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα στην εγχώρια αγορά.

Αν πιστεύετε ότι στους απόφοιτους της σχολής σας, έχετε νέα παιδιά με αυτό το προφίλ, ανεξαρτήτου ηλικίας και εμπειρίας, θα εκτιμούσαμε να μας προωθήσετε τα βιογραφικά τους ή να μας φέρετε σε επαφή μαζί τους.

Ελπίζουμε να απευθυνόμαστε στο σωστό τμήμα της σχολής σας. Στην περίπτωση που δεν είστε το αρμόδιο τμήμα, θα εκτιμούσαμε να προωθήσετε το μήνυμα εσωτερικά της σχολής σας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τον χρόνο σας, παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση.

Περισσότερα για εμάς https://www.nafpliotisgroup.gr/etaireia/

Με εκτίμηση,
Μπρίνη Σφυρή

Executive Assistant

72, Marinou Antipa street, N. Iraklio, 14121, Athens, Greece

+30 210 2723120 M. +30 6948 528015

www.nafpliotisgroup.gr/en/