Η πιο πρόσφατη δράση του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων αφορά σε ένα προϊόν το Ελ-yum που το παράγει η ΓΑΙΑ Α.Ε. (εταιρεία στο Αγρίνιο) και δημιουργήθηκε από μία ομάδα φοιτητών του Τμήματος (Μαρία Δημητρακούδα, Χριστιάνα Χαϊντάρι, Αμαρίλντο Ντρέκα, Γεώργιος Ιορδανίδης, Νικόλαος Βαγγέλη, Σοφία Ξημητρούδη, Ταρσηζία Αγγελάρη) με την αρωγή των καθηγητών τους (Άρης Γιαννακάς…
ΠερισσότεραΑνακοινώσεις ανά Κατηγορία
- Α' έτος (617)
- Β΄έτος (539)
- Γ΄έτος (466)
- Γενικές Ανακοινώσεις (1.464)
- Δ' έτος (321)
- Διδακτορικές Σπουδες (91)
- Ε' έτος (187)
- Εκδηλώσεις Τμήματος (15)
- Κατατακτήριες Εξετάσεις (30)
- Μεταπτυχιακές Σπουδές (17)
- Προκηρύξεις Τμήματος (65)
- Τμήμα Δ.Ε.Α.Π.Τ. (463)
Τελευταίες Ανακοινώσεις σε Τίτλους
- Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών για μία (1) θέση άμισθου Υποψηφίου Διδακτόρα, ακαδ. έτους 2024-2025 εαρινό εξάμηνο 12 Μαΐου 2025
- Εκδήλωση – JobFair Patras 2025 12 Μαΐου 2025
- Παράταση δηλώσεων – διανομής διδακτικών συγγραμμάτων εαρινού εξαμήνου 2024-2025 12 Μαΐου 2025
- ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 9η ΜΑΪΟΥ 2025 8 Μαΐου 2025
- Διευκόλυνση των φοιτητών για την άσκηση εκλογικού δικαιώματος στις φοιτητικές εκλογές 8 Μαΐου 2025
- Τμήμα ΕΤΤ– Πρόγραμμα εξεταστικής Ιουνίου 2025 (ΔΕΑΠΤ) 8 Μαΐου 2025