Η πιο πρόσφατη δράση του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων αφορά σε ένα προϊόν το Ελ-yum που το παράγει η ΓΑΙΑ Α.Ε. (εταιρεία στο Αγρίνιο) και δημιουργήθηκε από μία ομάδα φοιτητών του Τμήματος (Μαρία Δημητρακούδα, Χριστιάνα Χαϊντάρι, Αμαρίλντο Ντρέκα, Γεώργιος Ιορδανίδης, Νικόλαος Βαγγέλη, Σοφία Ξημητρούδη, Ταρσηζία Αγγελάρη) με την αρωγή των καθηγητών τους (Άρης Γιαννακάς…
ΠερισσότεραΑνακοινώσεις ανά Κατηγορία
- Α' έτος (574)
- Β΄έτος (520)
- Γ΄έτος (433)
- Γενικές Ανακοινώσεις (1.188)
- Δ' έτος (284)
- Διδακτορικές Σπουδες (72)
- Ε' έτος (128)
- Εκδηλώσεις Τμήματος (15)
- Κατατακτήριες Εξετάσεις (26)
- Μεταπτυχιακές Σπουδές (17)
- Προκηρύξεις Τμήματος (53)
- Τμήμα Δ.Ε.Α.Π.Τ. (385)
Τελευταίες Ανακοινώσεις σε Τίτλους
- Τμήμα ΔΕΑΠΤ – Πρόγραμμα εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2024 5 Ιουλίου 2024
- Τμήμα ΕΤΤ – Πρόγραμμα εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2024 5 Ιουλίου 2024
- ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ !!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ 2 Ιουλίου 2024
- Επικαιροποίηση Ανακοίνωσης Κατατακτηρίων εξετάσεων 2024-25-ΕΤΤ 2 Ιουλίου 2024
- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΥΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» για την εισαγωγή τριάντα (30) μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 28 Ιουνίου 2024
- ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Ε&ΤΤ κος Γιαννακάς Άρης και συνεργάτες 28 Ιουνίου 2024