Η πιο πρόσφατη δράση του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων αφορά σε ένα προϊόν το Ελ-yum που το παράγει η ΓΑΙΑ Α.Ε. (εταιρεία στο Αγρίνιο) και δημιουργήθηκε από μία ομάδα φοιτητών του Τμήματος (Μαρία Δημητρακούδα, Χριστιάνα Χαϊντάρι, Αμαρίλντο Ντρέκα, Γεώργιος Ιορδανίδης, Νικόλαος Βαγγέλη, Σοφία Ξημητρούδη, Ταρσηζία Αγγελάρη) με την αρωγή των καθηγητών τους (Άρης Γιαννακάς…
ΠερισσότεραΑνακοινώσεις ανά Κατηγορία
- MBA Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων (2)
- Α' έτος (618)
- Β΄έτος (540)
- Γ΄έτος (467)
- Γενικές Ανακοινώσεις (1.514)
- Δ' έτος (322)
- Διδακτορικές Σπουδες (92)
- Ε' έτος (193)
- Εκδηλώσεις Τμήματος (19)
- Κατατακτήριες Εξετάσεις (30)
- Μεταπτυχιακές Σπουδές (19)
- Προκηρύξεις Τμήματος (68)
- Προπτυχιακές Σπουδές (3)
- Τμήμα Δ.Ε.Α.Π.Τ. (492)
Τελευταίες Ανακοινώσεις σε Τίτλους
- ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΕΛΟΥΣ ΕΔΙΠ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 26 Ιουνίου 2025
- Διαπιστωτική Πράξη εκλογής Τμ. Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 26 Ιουνίου 2025
- Νέο πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών σε επιμελείς φοιτητές/τριες που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ) και σε τρίτεκνους/πολύτεκνους – Ακαδημαϊκό έτος 2022-2023» 25 Ιουνίου 2025
- Παρουσιάσεις Πτυχιακών Εργασιών στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας Συστημάτων και Εφαρμοσμένης Γονιδιωματικής 24 Ιουνίου 2025
- Ανακοίνωση για παρουσίαση Πτυχιακή Εργασίας Διονυσίας Σιδέρη 24 Ιουνίου 2025
- Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών για εισαγωγή Μεταπτυχιακών Φοιτητών στο ΠΜΣ με τίτλο “Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων ΜΒΑ» (MBA Food Business Management)” ακαδ. έτους 2025-2026 (χειμερινό εξάμηνο) 24 Ιουνίου 2025