Νέο Διατροφικό προϊόν από το Τμήμα ΕΤΤ

Η πιο πρόσφατη δράση του Τμήματος  Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων αφορά σε ένα προϊόν το Ελ-yum που το παράγει η ΓΑΙΑ Α.Ε. (εταιρεία στο Αγρίνιο) και δημιουργήθηκε από μία ομάδα φοιτητών του Τμήματος (Μαρία Δημητρακούδα, Χριστιάνα Χαϊντάρι, Αμαρίλντο Ντρέκα, Γεώργιος Ιορδανίδης, Νικόλαος Βαγγέλη, Σοφία Ξημητρούδη, Ταρσηζία Αγγελάρη) με την αρωγή των καθηγητών τους (Άρης Γιαννακάς…

Περισσότερα