• Μελέτη της χημικής και βιοχημικής σύστασης τροφίμων φυτικής και ζωικής προέλευσης (π.χ. ελαιόλαδο, σαφράν, φρούτα/χυμοί φρούτων, λαχανικά, ξηροί καρποί, μέλι, κρέας, πουλερικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, κ.α.) • Μεταβολές που υφίστανται τα προϊόντα φυτικής ή ζωικής προέλευσης κατά τη διάρκεια της συντήρησης, αποθήκευσης και επεξεργασίας • Μη θερμικές μέθοδοι συντήρησης τροφίμων (π.χ. τροποποιημένη ατμόσφαιρα, αιθέρια έλαια,…
ΠερισσότεραΑνακοινώσεις ανά Κατηγορία
- Α' έτος (566)
- Β΄έτος (513)
- Γ΄έτος (423)
- Γενικές Ανακοινώσεις (1.106)
- Δ' έτος (274)
- Διδακτορικές Σπουδες (67)
- Ε' έτος (109)
- Εκδηλώσεις Τμήματος (14)
- Κατατακτήριες Εξετάσεις (24)
- Μεταπτυχιακές Σπουδές (17)
- Προκηρύξεις Τμήματος (53)
- Τμήμα Δ.Ε.Α.Π.Τ. (368)
Τελευταίες Ανακοινώσεις σε Τίτλους
- Δελτίο Τύπου ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα τη διαχείριση των βιοαποβλήτων στο Δήμο Αγρινίου 29 Απριλίου 2024
- Παράταση Δηλώσεων μαθημάτων επί πτυχίω φοιτητών- ΔΕΑΠΤ 29 Απριλίου 2024
- ΑΡΧΕΛΩΝ – ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 26 Απριλίου 2024
- Ανακοίνωση για το μάθημα FST_ 601 – Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος τροφίμων φυτικής προέλευσης ΙΙ’ 26 Απριλίου 2024
- Μίας (1) θέσης άμισθου υποψήφιου διδάκτορα στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών 25 Απριλίου 2024
- Συμμετοχή μέλους ΔΕΠ του Τμήματος σε ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τη διαχείριση των βιοαποβλήτων στο Δήμο Αγρινίου 25 Απριλίου 2024