• Μελέτη της χημικής και βιοχημικής σύστασης τροφίμων φυτικής και ζωικής προέλευσης (π.χ. ελαιόλαδο, σαφράν, φρούτα/χυμοί φρούτων, λαχανικά, ξηροί καρποί, μέλι, κρέας, πουλερικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, κ.α.) • Μεταβολές που υφίστανται τα προϊόντα φυτικής ή ζωικής προέλευσης κατά τη διάρκεια της συντήρησης, αποθήκευσης και επεξεργασίας • Μη θερμικές μέθοδοι συντήρησης τροφίμων (π.χ. τροποποιημένη ατμόσφαιρα, αιθέρια έλαια,…
ΠερισσότεραΑνακοινώσεις ανά Κατηγορία
- Α' έτος (616)
- Β΄έτος (538)
- Γ΄έτος (465)
- Γενικές Ανακοινώσεις (1.461)
- Δ' έτος (320)
- Διδακτορικές Σπουδες (90)
- Ε' έτος (186)
- Εκδηλώσεις Τμήματος (15)
- Κατατακτήριες Εξετάσεις (30)
- Μεταπτυχιακές Σπουδές (17)
- Προκηρύξεις Τμήματος (65)
- Τμήμα Δ.Ε.Α.Π.Τ. (461)
Τελευταίες Ανακοινώσεις σε Τίτλους
- ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 9η ΜΑΪΟΥ 2025 8 Μαΐου 2025
- Διευκόλυνση των φοιτητών για την άσκηση εκλογικού δικαιώματος στις φοιτητικές εκλογές 8 Μαΐου 2025
- Τμήμα ΕΤΤ– Πρόγραμμα εξεταστικής Ιουνίου 2025 (ΔΕΑΠΤ) 8 Μαΐου 2025
- Τμήμα ΕΤΤ – Πρόγραμμα εξεταστικής Ιουνίου 2025 8 Μαΐου 2025
- Ώρες αναχώρησης λεωφορείων για το Regional Growth Conference (12-14 Μαΐου 2025) 8 Μαΐου 2025
- ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΌ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 8 Μαΐου 2025