Εκδήλωση στο πλαίσιο του μαθήματος “Εφαρμογές Πληροφορικής στην Τεχνολογία Τροφίμων”

Στο πλαίσιο του μαθήματος “Εφαρμογές Πληροφορικής στην Τεχνολογία Τροφίμων”, πραγματοποιήθηκε μια εθελοντική δραστηριότητα αξιολόγησης της ιστοσελίδας της εταιρείας Nespresso, σε συνεργασία με το τμήμα e-commerce της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, δημιουργήθηκαν 4 ομάδες φοιτητών (σύνολο 16 φοιτητές) οι οποίοι πραγματοποίησαν αξιολόγηση της λειτουργικότητας του τμήματος e-shop της ιστοσελίδας αλλά και του τρόπου καταγραφής των διατροφικών στοιχείων…

Περισσότερα