Η φοιτήτρια του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων κυρία Μαρία Λυμπεροπούλου (Α.Μ.: 1082768) θα παρουσιάσει την πτυχιακή της εργασία με τίτλο «Ανάπτυξη συνταγών, παραγωγικής διαδικασίας και σχεδίου HACCP με καθορισμό κρίσιμων παραμέτρων και πλάνων ελέγχου extruded snack με βάση τα δημητριακά και τα όσπρια», την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2025 και ώρα 16:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων.…
ΠερισσότεραΟ φοιτητής του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων κύριος Μιχαήλ Κατσίκης (Α.Μ.: 1082736) θα παρουσιάσει την πτυχιακή του εργασία με τίτλο «Συμπεριφορά των τροφιμογενών παθογόνων μικροοργανισμών λιστέρια και σαλμονέλλα σε έτοιμο προς κατανάλωση προϊόν επάλειψης φυτικής προέλευσης κατά τη διάρκεια συντήρησής του υπό ψύξη μετά το άνοιγμα της συσκευασίας του», την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2025…
ΠερισσότεραΗ φοιτήτρια του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων κυρία Κωνσταντίνα-Κυριακή Πετροπούλου (Α.Μ.: 1082787) θα παρουσιάσει την πτυχιακή της εργασία με τίτλο «Φυσικοχημική και μικροβιολογική παρακολούθηση της ποιότητας ποσίμου νερού στην περιοχή της Φωκίδας κατά τα έτη 2020–2025», την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2025 και ώρα 13:30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων. Η τριμελής εξεταστική επιτροπή: 1. Νικόλαος Ανδρίτσος,…
ΠερισσότεραΗ φοιτήτρια του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων κυρία Μαρία Καψάλη (Α.Μ.: 1082782) θα παρουσιάσει την πτυχιακή της εργασία με τίτλο «Συμπεριφορά των τροφιμογενών παθογόνων μικροοργανισμών λιστέρια και σαλμονέλλα σε έτοιμες προς κατανάλωση σαλάτες λαχανικών κατά τη διάρκεια συντήρησής τους υπό ψύξη και μετά το άνοιγμα της συσκευασίας τους», την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2025 και…
Περισσότερα